تمدید مجدد ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی

کد خبر: 1015 تاریخ انتشار: 1398/5/2
معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی از تمدید ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه از دوم تا هشتم مرداد ماه خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی با بیان اینکه تنها درخواست های نقل و انتقال دانشجویانی که در سامانه منادا ثبت شود قابل بررسی و رسیدگی است، گفت: به این منظور مهلت ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان از تاریخ دوم تا هشتم مرداد ماه تمدید شده است.

وی افزود: ثبت‌نام نقل و انتقال دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی پس از این تاریخ تمدید نخواهد شد و به سایر درخواست ها رسیدگی نمی‌شود.

دکتر کلانتری خاطرنشان کرد: دانشجویان پس از مطالعه شیوه‌نامه نقل و انتقالات، نسبت به ثبت درخواست در سایت منادا به نشانی http://monada.iau.ir اقدام و از طریق این سامانه نتیجه درخواست خود را پیگیری کنند

برچسب‌ها : دانشگاه آزاد اسلامی - معاونت آموزشی - نقل و انتقالات

آمار بازدید       امروز: 788    ديروز: 1071    اين ماه: 41517    تاکنون : 1791404