امام رضا (ع) با آمدنش به طوس عاشورایی بدون شمشیر در ایران خلق کرد

کد خبر: 1009 تاریخ انتشار: 1398/4/23
مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان ایلام گفت: محور اعتقاد قرآن کله توحید است و در زندگی فردی، اجتماعی ، خانوادگی برای موفقیت و رستگاری باید به توحید برسیم.

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه های استان ایلام گفت: محور اعتقاد قرآن کلمه توحید است و در زندگی فردی، اجتماعی ، خانوادگی برای موفقیت و رستگاری باید به توحید برسیم.

حجت الاسلام و المسلمین غلامرضا غیاثی در جشن میلاد باسعادت امام رضا (ع) و در جمع اساتید و کارکنان واحد ایلام به فلسفه حضور امام رضا (ع)  در طوس اشاره کرد و گفت: با آمدن این امام بزرگوار به  طوس سرزمین عشق و مهربانی، عاشورایی بدون شمشیر خلق شد و کلمه توحید در ایران ماندگار شد.

وی بیان کرد: امام رضا(ع) با تمسک به توحید ، سیاست دیرین اسلام، طهارت اهل بیت و ولایت اهل بیت با عاشورای طوس در قلب پارس تا آخر زمان ترسیم کرد.

در این آیین معنوی که به همت نهاد رهبری در دانشگاه های آزاد اسلامی استان ایلام و همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد، دکتر محمد میرزایی حیدری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان ایلام و حجت الاسلام و المسلمین مهاجر مهدوی راد مسئول نهاد رهبری در دانشگاههای آزاد اسلامی استان ایلام در سخنانی این روز مبارک را تبریک گفتند.

برچسب‌ها : امام رضا - دانشگاه آزاد اسلامی - نهاد رهبری

آمار بازدید       امروز: 1332    ديروز: 1586    اين ماه: 52424    تاکنون : 1980104