یک باند بزرگ جعل مدارک دانشگاهی در سطح کشور کشف و متلاشی شد

کد خبر: 1003 تاریخ انتشار: 1398/4/15
یک باند بزرگ جعل مدارک دانشگاهی که در سطح کشور فعالیت داشت، با تلاش مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی و مراجع امنیتی و قضائی کشف و متلاشی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی با همکاری سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، نیروی انتظامی و قوه قضائیه یک باند جعل مدارک دانشگاهی و پایه در سطح کشور را کشف و خنثی کرد.

این فعالیت در پی رویکرد جدید دانشگاه در دوره جدید در پی تاکید رئیس هیات موسس و هیات امنا و رئیس دانشگاه آزاد برای صیانت از حیثیت دانشگاه و اعتبار مدارک دانشگاهی است، که مرکز حراست دانشگاه آزاد موظف به رسیدگی و شناسایی باندهای جعل مدارک دانشگاهی شد.

در پی اقدامات پیگیر مرکز حراست دانشگاه آزاد اسلامی، یک باند بزرگ جعل شناسایی و با همکاری مراجع نامبرده خصوصا دستگاه قضائی کل شبکه عاملان و مرتبطان شناسایی و تعدادی از متهمان به همراه کلیه ادوات مجرمانه دستگیر و دفاتر متخلف پلمپ شد.

جاعلان از سال ۱۳۸۵ به صورت حرفه ای و شبکه ای در سطح کشور فعالیت داشته و با راه اندازی دفاتر متعدد در استان های مختلف و راه اندازی سایت های جعلی استعلام مدارک دانشگاهی نسبت به صدور مدارک جعلی مهم و بسیار زیاد در مقاطع تحصیلی مختلف در قبال دریافت هزینه تا ۱۰۰ میلیون تومان (برای هر مدرک) اعم از مدارک تحصیلی جعلی و دیگر مدارک مختلف و متعدد جعلی مربوط به ادارات و مراکز و بانک ها و سازمان ها برای استفاده در داخل و خارج کشور اقدام نموده اند و از این طریق نسبت به تحصیل اموال نامشروع بسیار هنگفت اقدام و با اموال بادآورده در کشورهای خارجی سرمایه گذاری داشته اند.

دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کنونی و همزمان با برگزاری آزمون سراسری به داوطلبان و خانواده‌ها توصیه می‌کند تا با حفظ هوشیاری در دام سودجویان نیفتاده و فریب تبلیغات دروغین و وعده‌های پوشالی موسسات و سایت های جعلی و افراد متخلف را نخورده و در صورت مشاهده موارد مشکوک برای بررسی و پیگیری با فوریت به مراجع ذیصلاح اعلام شود.

برچسب‌ها : حراست - دانشگاه آزاد اسلامی - سازمان مرکزی

آمار بازدید       امروز: 719    ديروز: 1367    اين ماه: 46620    تاکنون : 1749176